Een boeiende historiek in vrachtwagentransport

Zulte Transport BVBA - Historiek

Ontdek de historiek van het in Zulte gevestigde Zulte Transport BVBA en neem een plaatsje in de vrachtwagen voor een tocht langsheen de geschiedenis.

Transport van vlas, stro en meststoffen

Het begon allemaal in 1970 toen de familie Demeulemeester zich een eerste vrachtwagen aanschafte. Dat bleek de start van een bloeiende transportonderneming. Met het vervoer van vlas, stro en meststoffen werkte het vrachtwagenbedrijf zich in en rond Zulte op tot een waardige speler in de transportsector. In 1997 kwam ik aan het roer van Zulte Transport BVBA en werd de vervoersactiviteit verder uitgebreid.

Vertrek vanop industrieterrein Kruishoutem

In 2004 zagen we ons genoodzaakt uit te kijken naar een nieuwe uitvalsbasis, die we uiteindelijk vonden in het industrieterrein van Kruishoutem. Onze bedrijfsfilosofie bleef echter ongewijzigd: kwaliteit en service aanbieden aan onze klanten. Aangezien we gespecialiseerd zijn in vlas- en houttransport moeten we op elk moment een beroep kunnen doen op vakbekwame chauffeurs die, zowel nationaal als internationaal, bedreven zijn in hun vak én een goede kennis hebben van het wegennetwerk in binnen- en buitenland.